Portal PLYCA de Suport a Empreses

Benvinguts al servei de suport a empreses de PLYCA.

 

Des d’aquesta pàgina, teniu accés a tota la informació necessària per resoldre els dubtes sobre les tasques de licitació electrònica a través de la nostra solució PLYCA i, en particular, sobre com:

Així mateix, disposeu de suport per correu electrònic o mitjançant l’accés a continguts d’ajuda, tutorials en vídeo, a més de l’opció a qüestions concretes.

Recordeu que, en el cas que feu servir el formulari de suport fent clic a la icona de sota, es recomana emplenar tots els camps del formulari per poder proporcionar un servei eficient i eficaç.

 

Per poder participar en els expedients que es troben al portal de licitacions, cal seguir uns passos:

– Per licitar electrònicament a través de PLYCA s’han de complir els requisits. Per a més informació, accediu aquí

– Donar d’alta la vostra empresa al portal de licitacions corresponent. Tots els tràmits s’han de fer en nom d’una empresa jurídica o física; per tant, l’empresa ha d’estar registrada. Per a més informació, accediu a la pàgina d’ajuda fent clic aquí 

– Instal·lar Java des de la pàgina oficial. Per a més informació, consulteu la pàgina d’ajuda fent clic aquí.

– Instal·lar PLYCA-Empreses des del portal de licitacions. Per a més informació, consulteu la pàgina d’ajuda fent clic aquí.

– Per obrir una notificació telemàtica rebuda en una comunicació a través del portal de licitacions, feu clic aquí per accedir a l’ajuda.

Formulari de Suport